O nas

Ekološka kmetija pr Šmajd
Slovenska ekološka kmetija pr Šmajd se nahaja na podeželju v Predosljah pri Kranju. S prelepim pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe in njihov najvišji vrh Storzič, je kmetija zanimiva za obiskovalce, ki si želijo kakovostne ponudbe in sprostitve v naravi.
eko cbd
Pri nas sta svežina in kakovost na prvem mestu. Vse izdelke pripravljamo sproti, kar je naša velika prednost. Obiščite nas in se prepričajte.
Smo družinska kmetija, ki se je leta 2014 osredotočila na pridelavo in predelavo industrijske konoplje.

Z začetkom leta 2018 smo paleto konopljinih izdelkov združili pod blagovno znamko EKOKOR. Linija izdelkov vsebuje hladno stiskano konopljino olje, konopljin proteinski prah, oluščena konopljina semena, ročno nabran konopljin čaj itn. Najbolj smo ponosni na BIO CBD kapljice, ki jih proizvajamo v sodelovanju z dr. Borut Gosarjem in ekološko kontrolno organizacijo KON-CERT (SI-EKO-001).

Prisegamo na tradicijo z upoštevanjem sodobnih znanj. Konopljo žanjemo ročno ter tako dosežemo, da je vhodna surovina za izdelavo naših ekoloških konopljinih izdelkov visoko kakovostna, brez tujkov in plevelov ter z najvišjim deležem konopljinih učinkovin.

Prava popestritev kmetije so tudi kozlički, prašički, kokoši, race in zajčki. Gre za pravi mali živalski vrt nad katerim so navdušeni predvsem otroci, ki se lahko odločijo tudi za jahanje islandskega ponija Vindjurja.
Vsi naši konopljini izdelki so sveži, naravni in ekološki.